Post by micalesmuda on Mar 7, 2022 9:29:08 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shadow Fight Arena – Ninja PvP ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shadow Fight Arena – Ninja PvP IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدها منابع را افزایش می دهند ▞▞▞
▞▞▞ Shadow Fight Arena – Ninja PvP 2022 version ▞▞▞
بازی خوبی 😎💪
رژیم غذایی سی شود بروزا رسیدی كنيد 😡😡😡
نایک
1 نکته رو باید بگم همه چیز در این بازی خوب است. کنترل ها، گرافیک ها، همه چیز. 1 چیزی که از آن متنفرم هوش مصنوعی است. غلبه بر هوش مصنوعی بسیار سخت است. من فکر می کنم هوش مصنوعی از افراد واقعی باهوش تر است. من به عرصه 6 رسیده ام و اکنون نمی توان با هوش مصنوعی در رتبه بندی مبارزه کرد. من می دانم که این بازی در مدت کوتاهی واقعی شده است، اما شما می توانید با افراد واقعی مبارزه کنید. اما 5 دقیقه صبر کنید به امید اینکه هوش مصنوعی ضعیف شود. و حالت در مقابل freind تا این حد کار نمی کند. به امید رفع مشکل شما مردم سپس 5 ستاره
اصلا بالا نمیاره ستاره برای پست ستاره دوم برای اینکه یک پیش نمایش بازی رو دیدم خیلییییی کیف کردم و واقعا لذت بردم و واقعا براش زحمت کشیدین ولی بگین چجوری بالا میاد همینجوری میره یه در صدی مشخصه ولی همینجوری از درصد رد میشه مثلا 115% اگه بلدین. چی کار کنم بگین
بازی سرگرم کننده است، و مکانیک ها به بازی های مبارزه سایه های قدیمی تر صدق می کند، اما به خاطر خدا، تعادل ABYSMAL است! برخی از شخصیت ها کاملاً تحت تأثیر قرار می گیرند، در حالی که برخی دیگر کاملاً بی فایده هستند. هر چند بدتر از آن، ربات ها هستند. آنها رباتها را سختتر از هر بازیکنی ساختهاند، با این حال تقریباً هیچ پاداشی برای شکست دادن آنها وجود ندارد. من همچنان 3 ستاره می دهم، زیرا این یک قاتل زمان عالی است، اما پروردگار خوب این بازی مشکلات زیادی دارد.
Shadow Fight Arena – Ninja PvP Szerepjátékok nfp
سلام، زنده باد ایران و ایرانی. درود بر تمامی ایرانیان . درود بر تمامی شیعیان. 🐾🇮🇷💛
من از سال 2015 همه بازی های Shadow Fight را بازی کرده ام و Shadow Fight 3 با اختلاف بهترین است. این ناامید کننده بود اما وحشتناک نبود. این خیلی اعتیادآور یا لزوما سرگرم کننده نیست. من بازی های قدیمی Shadow Fight را به خاطر حال و هوای تیره و تاریکشان دوست داشتم. این به بازی Dark Souls قرون وسطایی نزدیکتر بود. منظورم این است که واقعاً بازی بدی نیست، اما اگر شما هم مانند من یک بازیکن طولانی مدت هستید، درد من را در این بازی احساس خواهید کرد.
بسیار عالی و هیجان انگیزه
حتی پس از چندین بهروزرسانی، توسعهدهندگان نشان میدهند که چقدر از چیزهایی که یک بازی را سرگرمکننده میکند بیاطلاع هستند، زیرا تنها کاری که انجام میدهند این است که قهرمانهایی را اضافه میکنند که فعال هستند و از دوباره کاری آنها امتناع میکنند، سلاحهایی با افکتهایی اضافه میکنند که شخصیتها را شکستناپذیر و غیرممکن میکنند، و راههای mpre فقط پول شما را به جای تعمیر بازی آنها بردارند. اما از شهرتی با چنین تراکنش های کوچک ظالمانه چه انتظاری دارید؟ به هر قیمتی اجتناب کنید
من واقعاً Shadow Fight 2. 3 را دوست داشتم کیفیت بصری بهتری داشت اما بازی خیلی بهبود نیافت. بازی اوکی مرزی
بازی pvp خوبی است اما برای به دست آوردن مسابقه همیشه طول می کشد، من همیشه فقط با ربات ها مبارزه می کنم. همچنین پس از مدتی خسته کننده می شود زیرا همه از شخصیت های مشابه استفاده می کنند، هیچ تعادلی وجود ندارد.
این بازی بسیار سرگرم کننده است! اگر نمیخواهید خرید کنید، خیلی زحمت میکشید، اما حداقل برنده شدن هزینهای ندارد. عنصر PvP آنلاین عالی کار میکند و بازی با گرافیک در Ultra فوقالعاده به نظر میرسد، اگر به دنبال یک جنگنده «ساده اما نیازمند مهارت» در موبایل هستید، به شدت توصیه میشود.
بد نیست.
Cooking Cafe - Food Chef アーケード gcq
بازی مفهوم خوبی دارد اما خواستگاری بد است. شما یا با یک ربات جفت می شوید و گاهی اوقات با فردی در لیگ بالاتر از لیگ شما. شخصیت ها نامتعادل هستند و تاخیر ورودی روی کنترل ها وجود دارد.
من احساس می کنم از توانایی هایی مانند گرفتن و پرتاب سوء استفاده می شود و شما حتی نمی توانید بدون پرتاب مجدد بلند شوید، این بسیار آزاردهنده است و نمی توانید کاری در برابر آن انجام دهید. تا حد زیادی اتصال دارد، خیلی خوب است، من به سختی مشکل دارم افراد دیگری که مشکلات اتصال دارند، آیا چیزهایی وجود دارد که به هم ریخته است.
سلام مخ منتیار و در این زمینه وجود دارد
بازی بسیار خوب است، در ابتدا قیمت ارتقاء شخصیت ها مناسب بود، اما اکنون غیرممکن است، سعی کنید به هزینه های قبلی برگردید. سیستم تروفی نیز عادلانه نیست. چنین چیزهایی باعث می شود بازیکنان بازی را ترک کنند. پس سعی کنید هر چه زودتر این موارد را برطرف کنید.
کاهش امتیاز از 5 به 1 بعد از آپدیت .... بازی بعد از آپدیت خیلی عقب افتاد. آن را در تمام تنظیمات از گرافیک کم تا حداکثر حتی در حالت P vs AI امتحان کرد. ... تاخیر خیلی زیاد ..قابل پخش نیست... در حال حذف نصب.. ...
این بازی را با مسئولیت خود انجام دهید. حتی به صرف هزینه برای این بازی فکر نکنید. افراد غیر ماهر زیادی وجود دارند که از قطع کردن، هک کردن یا قطع ارتباط عمدی استفاده می کنند. توسعه دهندگان اهمیتی ندادند و/یا حتی هیچ گونه مراقبت و نگرانی برای حذف این موضوع و همچنان اجازه این اتفاق را نشان ندادند. چیزهای کوچکی اما اجرا نشدند دکمه گزارش بازیکن در بازی است. حتی اگر آنها این نوع برنامهنویسها را انجام میدهند، کسانی هستند که حتی نمیخوانند یا اهمیتی نمیدهند که پول شما را از بین ببرد.
والا زیادش🤢🤢🤮🤮
APK تصاویر Shadow Fight Arena PvP Fighting
واقعاً این بازی را دوست دارم، اما در این مرحله من حتی نمی توانم با کسی بجنگم بجز هوش مصنوعی، در غیر این صورت قطع می شوم، مطمئناً این مشکل با اینترنت من نیست زیرا من به طور همزمان بازی های آنلاین دیگری را انجام می دهم و به نظر نمی رسد. برای داشتن مشکلات اتصال به بدی این یکی.
خیلی بهتر از SHADOW FIGHT 3 .... آن را امتحان کنید👌...... buttttt در هفته ای که آن را بازی می کردم، زمان انتظار برای رویدادها مانند ......... وحشتناک است. بعضی اوقات 1 دقیقه طول می کشد، بعضی اوقات 5 دقیقه و اگر بدشانس هستید 10 دقیقه یا بیشتر. من واقعاً معتقدم که این تقصیر توسعه دهنده نیست زیرا فقط دانلودها و افرادی که گاهی اوقات بازی را انجام می دهند، تقصیر توسعه دهنده نیست... اگر برای زمان انتظار اصلاحاتی وجود داشته باشد، عالی خواهد بود.
این یک بازی واقعا خوب است، گرافیک فوق العاده است، کنترل ها به صورت نقطه ای هستند و تطبیق رقابت یکنواخت است
ریدم توش چرا نمیگید آنلاینه😒 گول اون نوشته ک میگه آفلاین رو نخوردی حتی نتم روشن کردم نیاورد😐
Shadow Fight Arena – Ninja PvP Szerepjátékok nfp
گرافیک خوبی داره ولی خیلی کند حرکات رو انجام میده و رو اعصابه . با گوشی نوت ۹ اس.
بعذی موقعیت ها باز نمیکنه
#nekki Instagram posts
با آپدیت جدید بازی لود نمیشه مثل شادو فایت 3 که قبلا بازی میکردم اون موقع آپ دیت جدید که شد دیکه لود نشد من هم پاکش کردم خیلی بیخوده اینجوری.
چون دیروز آپدیت بازی سازی کار نمی کند، کاری انجام دهید به خاطر آپدیت دیروز سیستم پیدا کردن حریف از کار افتاده
بازی جانکی ولی خوبه این بازی خیلی بد است اما خوب است. آنها باید دفاع را درست کنند، اگر من چندین بار حمله کنم و مانع آنها شویم. حداقل یکی از حملات من باید علیرغم اینکه فقط در آنجا ایستاده اند فرود بیاید. منظورم جدی این است که مردی که e Shield دارد فقط همه چیز را از حمله جلوگیری می کند. همچنین وقتی افراد هرزنامه حرکت می کنند، نباید هر بار به همان میزان آسیب وارد شود. این بازی وقتی به بازیکنان دیگر و فقط خود بازی می رسد مضحک است.